Onze passie

Vastgoedcommunicatie van A tot Z


Reeds 17 jaar is PRSC. inspirator voor vastgoedeigenaren, ontwikkelaars, beleggers, gemeenten en woningcorporaties. En hebben we ons ontwikkeld tot echte verhalenvertellers. Door over de grenzen van uiteenlopende gebieden heen te kijken, hebben we kennis en ervaring opgedaan. We zijn volwassen geworden.

Wij vertellen verhalen die gehoord worden
We zijn inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig communicatiebureau met onze specialisatie in vastgoedprojecten. Van klein tot groot, van nieuwbouwwoningen tot kantoorpanden en van lege weilanden tot rauwe industrie; wij zorgen dat het verhaal van A tot Z wordt verteld. Ons doel: kantoren, winkelcentra, nieuwbouw- en transformatieprojecten zo in de markt zetten, dat deze zo snel mogelijk worden verkocht en/of verhuurd aan de juiste doelgroep. Om dit goed te kunnen doen, gaan wij graag al in een vroeg stadium met de opdrachtgever om de tafel. Zo kunnen we nog voordat de architect aan de slag gaat, koers bepalen en van toegevoegde waarde zijn.

PersC is nu PRSC.
Ons bureau heeft Rotterdamse roots met bijpassende mentaliteit. Niet voor niets is ons kantoor gevestigd in de moderne Calypso, met prachtig uitzicht op Rotterdam CS. Verandert er dan niets? Nu we in ons 18e levensjaar zitten is het tijd om ons punt te maken. Het e’tje kan er dus af. En de punt…? Lees hier welke punten wij al gemaakt hebben in de afgelopen jaren.

Specialisaties

Hart voor het vak

Hart voor het vak

Vastgoed is een bijzonder specialisme binnen de communicatie. Het vraagt om strategieën die naadloos aansluiten op bijvoorbeeld de gemeentelijke visie of de inspiratiebronnen van de architect. Wat ons bindt is het vertellen van verhalen; van strategie, concept tot verdere uitvoering.

Content creatie & copywriting

Content creatie & copywriting

Duizendpoot op het gebied van copy. Bedenkt in sneltreinvaart leuke (virale) ideeën en heeft een vlotte pen.

Online & social media

Online & social media

Van een adviseur op het gebied van online inzet, de webdesigner die smaak en designkwaliteiten aan technische kennis koppelt tot webdevelopment die verschillende talen spreekt.

Marktonderzoek & strategie

Marktonderzoek & strategie

Field- en deskresearch vormen de basis voor alle communicatiestrategieën. Onze strategen hebben een fijne neus voor commerciële kansen en een goed gevoel voor creatie. Dat maakt de strateeg een gewaardeerde gesprekspartner.

Vormgeving & design

Vormgeving & design

Werken op de studio achter een Mac. Vertaalt de creatieve schetsen met gevoel voor vorm naar uitgewerkte middelen.

Conceptontwikkeling

Conceptontwikkeling

Ons creatieve geweten. Houdt van concepten die inspireren en activeren. En van helderheid in uitgangspunten en uitvoering. Werkt thematisch en actiematig. On- en offline.