Rotterdam, Wijnhaven

CasaNova

Love your new place
Concept
Wilma Wonen
Opdrachtgever

Doel

Aan de historische Rotterdamse Wijnhaven, tussen Markthal en Maas verrijst in 2019 CasaNova; Een luxe woontoren met uitsluitend (116) koopappartementen, in grootte variërend van 40 m2 tot ruim 343 m2. Samen met het naastgelegen The Muse vormt CasaNova het perfecte ensemble van twee hoogwaardige nieuwe iconen aan de skyline van het bruisende Maritiem District. Er is bij het ontwerp bijzondere aandacht besteed aan het uitzicht, de lichtinval, de buitenruimte en grote variëteit in het aanbod van de appartementen. Door de unieke driehoekige vorm heeft iedere bewoner maximale privacy en een fenomenaal uitzicht over Rotterdam.

Onze aanpak

Met de ontwikkeling van CasaNova richten we ons op de dynamische en kwaliteitsbewuste stedeling, die op zoek is naar een exclusieve woonomgeving, waarin comfort en additionele dienstverlening is inbegrepen. Ieder appartement is even doordacht en efficiënt ingedeeld. 

Vanuit de Wijnstraat is er toegang tot een parkeergarage met circa 200 plaatsen. Een groene daktuin, gemeenschappelijke keuken, fitness, gastenkamers en een eigen huismeesterservice. 

 

PRSC. Heeft deze exclusieve all-in aanpak doorgevoerd in de marketing en communicatie aanpak door gebruik te maken van specifieke doelgroep-targetting, een zeer uitgebreide website en woningzoeker en luxe brochure waar maar liefst 28 appartementen zijn ingericht. Als afsluiter heeft PRSC. op 1 december het start verkoop event georganiseerd. In de prachtige panoramazaal van het Inntel hotel waar maar liefst 700 bezoekers op af zijn gekomen. 

Love your new place
CasaNova