Den Haag

De Haagsche Zwaan

Our building, your ambition.
Concept
Union Investment
Opdrachtgever

Doel

Aan de Utrechtsebaan in Den Haag schittert De Haagsche Zwaan. Een kantoorgebouw dat Union Investment eind 2013 heeft gekocht. Op dat moment was ruim 50% van de kantoorruimte nog niet verhuurd. Met een communicatiecampagne heeft PRSC. dit percentage eind 2015 op 95% weten te krijgen.

Onze aanpak

De Haagsche Zwaan is gemaakt door en voor bedrijven met ambitie. De betrokken bedrijven weten wat ze willen en durven hun nek uit te steken. Daardoor zijn ze ook allemaal toonaangevend in hun vakgebied. Dat ambitieniveau onderscheidt de Haagsche Zwaan van andere (leegstaande) kantoorgebouwen. En dus niet zozeer de prijsstelling, het afwerkingsniveau, de ligging en/of de energieprestaties. Andere gebouwen scoren vaak gelijk of zelfs beter op deze fysieke kenmerken.

Het communicatieconcept Our Building/Your Ambition spreekt andere organisaties aan die vérder durven kijken en die hun ambitie ook graag aan de buitenwereld willen laten zien door een ruimte te huren in de Haagsche Zwaan.

Vijftig solar lichten hebben we gebruikt om de ballerina van kunstenaars Vollaers/Zwart op de facade weer te geven. Wil je een goede ballerina worden, dan moet de lat en jouw ambitieniveau erg hoog liggen. Dit was de start van de campagne, welke direct werd opgepakt door de pers. Wat volgende was een storytelling campagne waarin CEO's vertelden over de wijze waarop zij hun ambities waar kunnen maken in De Haagsche Zwaan. Om het ambitieniveau extra kracht bij te zetten heeft Union Investment onder andere de lobby en het cafetaria gerenoveert.

 

De Haagsche Zwaan
De Haagsche Zwaan
De Haagsche Zwaan