Leidsche Rijn

De Parkwachter

Tweede hart van Utrecht
Concept
VORM Bouw en Ontwikkeling
Opdrachtgever

Doel

Vlakbij het zogenaamde ‘tweede hart van Utrecht’ – het centrum van Leidsche Rijn, ontwikkelt VORM De Parkwachter, een luxueus appartementengebouw voor een welgestelde groep Utrechtenaren. In 2019 wordt gestart met de bouw. Voor die tijd wil men alle 43 riante appartementen (100-240 m2) binnen het complex verkocht hebben tegen de beoogde (forse) verkoopprijs.  

Onze aanpak

Waar vind je die doelgroep met kapitaalkrachtige (nieuwe) Utrechters en met welke boodschap benader je deze? Zijn ze misschien alleen geïnteresseerd in een appartement in het centrum van Utrecht en laten ze Leidsche Rijn links liggen? Vanuit een gedegen onderzoek onder de doelgroep en met het advies van de makelaar op zak heeft PRSC. flink ingezet op Leidsche Rijn als het moderne(re) centrum van de stad Utrecht. De locatie is belangrijker dan het vastgoed, zegt men wel eens.

In dit geval hebben we beide goed onder de aandacht weten te brengen. Een campagne in de betere bladen en online websites, een exclusieve DM-, merkversterkende video en gerichte social mediacampagne hebben we ingezet om zoveel mogelijk inschrijvingen te genereren voor het zogenaamde pre-qualifying proces. Inmiddels is het project in verkoop en geeft de verkoopbrochure (ook van onze hand) de pracht van het project misschien wel het beste weer.

De Parkwachter