Den Haag

De Primeur

Een levensstijl voor iedere doelgroep
Concept
Heijmans Vastgoed B.V.
Opdrachtgever

Doel

De Primeur is een statig appartementengebouw in het deelgebied Haagsche Kwartier. Doordat de 36 appartementen en penthouses in verschillende groottes worden aangeboden, is De Primeur een fijne woonplek voor iedereen. Ieder heeft z’n eigenschappen en kenmerken, wat zeldzaam is voor nieuwbouw.

Onze aanpak

Voorafgaand aan de ontwikkeling van een nieuw concept, heeft PRSC. de verschillende doelgroepen die De Primeur rijk is uitgeplozen. Deze unieke doelgroepen zijn gevangen in passende concepten. In de communicatie heeft PRSC. de verschillende kenmerken en eigenschappen van de woningen in De Primeur en de wereldstad Den Haag vertaald naar diverse woonstijlen. Deze woonstijlen sluiten aan op de veelzijdige doelgroep die De Primeur kent en weten de doelgroep te prikkelen door creativiteit en herkenbaarheid.

De levensstijlen Bohemian, Rustic Beach, City Chic en Royal heeft PRSC. tot leven gebracht in het magazine van De Primeur. Elke woonstijl is toe te passen op de beschikbare plattegronden. Door middel van krachtige beelden, inspirerende teksten en smaakvolle inrichtingen wordt iedere levensstijl – en daarbij de doelgroep – specifiek aangesproken. Zelfs als je niet op zoek bent naar een woning, is het magazine een genot om te lezen!

De Primeur
De Primeur