Groningen

Engelse Park

Wonen op historische grond
Concept
VolkerWessels Vastgoed B.V.
Opdrachtgever

Doel

Engelse Park is nieuwbouwproject in Groningen Zuid, vlakbij het Sterrebos. Een parkrijke plek met veel bomen, water en natuurlijke elementen. De ideale woonwijk tussen park en stad. In totaal komen in deze prachtige nieuwe wijk ca. 95 koopwoningen. Deze woningen hebben allen uitzicht op groen en worden ook duurzaam ontwikkeld.

Onze aanpak

PRSC. heeft projecten door het hele land, zo ook in Groningen! De uitdaging zit hem voor PRSC. in het op de markt zetten nieuwbouwwoningen in een tijd waar Groningen vanwege gaswinning niet direct een populaire woonplek is. Niets is minder waar, want Groningen is een prachtplek om te wonen en het project Engelse Park zal worden omringd door groen. Die USP brengen we in de communicatie duidelijk naar voren.

Daarnaast heeft PRSC. de historische grond waar Engelse Park gerealiseerd gaat worden benadrukt, namelijk de plek waar voor vrijheid werd gestreden in de Tweede Wereldoorlog. De naam Engelse Park is hier ook op gebaseerd. De aansprekende projectstijl van Engelse Park zal terugkomen in alle middelen die nog in de maak zijn, zoals de flyer, de website en de brochure. Wordt vervolgd!

Engelse Park