Rotterdam

HAKA

Next Episode
Concept
Dudok Groep
Opdrachtgever

Doel

Het voormalig Haka-gebouw aan de Lekhaven in M4H krijgt sinds jaren weer een nieuwe bestemming. Het monumentale gebouw, dat in de jaren 30 gebruikt werd door de Coöperatieve Groothandelsvereniging De Handelskamer - HAKA - wordt getransformeerd tot een prachtig bedrijfsverzamelgebouw met een creatief randje. Onze uitdaging is om middelgrote organisaties met een creatieve geest te inspireren voor deze kantoorlocatie. Klaar voor een Next Episode.

Onze aanpak

Wij leggen de focus waar gebruikelijk niet op de locatie, die overigens ook goed ontsloten is, maar op het verhaal achter het gebouw. Hier huist namelijk een interessante geschiedenis die nog in het hele gebouw te voelen is. In het kantorengedeelte voel je de klasse van de heren die in driedelige pakken, met een aktetas in hun hand, door het pand liepen. In het fabrieksgedeelte is het grof en ruw. Daar verpakten de meisjes van toen de levensmiddelen voor de exploitatie naar de winkeliers. Onze strategie verleid met krachtige storytelling en een opvallend filmisch creatief concept. 

Een echte filmtrailer is de knaller van de campagne. Deze film leidt naar onze modische website die informeert en de basis is voor alle online activiteiten. Voor dit project hebben wij naast strategie en concept ook zorggedragen voor de campagnefotografie én de brochure.  

HAKA
HAKA