Barendrecht

K5

Klim naar de top
Concept
De Pagter Beheer
Opdrachtgever

Doel

De vraag aan PRSC.: Hoe kunnen we huurders vinden voor het gebouw Kopenhagen 5 in Barendrecht wat al een paar jaar leeg staat? Het pand is beschikbaar voor één of meerdere huurders die op zoek zijn naar hun eigen bijzondere werkplek. Ons antwoord? Geef het gebouw een gezicht, maak het een ambitieuze en interessante locatie en breng dat in kaart. 

Onze aanpak

Kopenhagen 5, afgekort K5, een haakje op de naam van de op-één-na hoogste berg in de wereld; de K2. K5 is niet zomaar een pand, nee, het is een pand voor ambitieuze mensen die de top willen bereiken. Dit pand biedt mogelijkheden voor de juiste ondernemer(s).

Deze mogelijkheden hebben we door vertaald naar kansen en deze gecommuniceerd. Kans om dichtbij de grootste havens van Europa te zijn, kans om in een hypermodern pand te werken en kans om het interieur en de indeling zelf samen te stellen.

Er is een strategisch communicatieplan opgezet waarbij gebruik is gemaakt van het netwerk van de betrokken bedrijfsonroerendgoed makelaar.

Met een specifieke doelgroep in het vizier zijn er advertenties uitgezet op verschillende media. Zowel online als offline voor ondernemers met ambitie. We hebben hierbij gebruik gemaakt van de kansen die het pand heeft te bieden.

De ligging, infrastructuur, de mogelijkheden om te personaliseren, grootte en ambitie zorgen voor het optimale pakket om die toppositie te pakken.

K5
K5