Rotterdam

Staetes

Wij maken wonen voor mensen van 55 tot 110 buitengewoon.
Concept
Staetes beheer
Opdrachtgever

Doel

Met Staetes is er een nieuwe woonformule op de markt voor seniorenhuisvesting. We hebben deze organisatie een gezicht gegeven door een corporate huisstijl te ontwikkelen. Deze huisstijl is gecreëerd met als doel een zachte en frisse corporate uitstraling, die past bij de communicatie met de eindgebruiker van de woning; warm en zacht. Wil je meer weten over Staetes? Ga dan naar www.staetes.nl.

 

Onze aanpak

Staetes is een merk waaronder we projectlocaties communiceren. Het is een high end, luxe merk met oog voor kwalitatieve afwerking van de woningen en nog belangrijker; kwaliteit in services exclusief voor de bewoners. "Wij maken wonen voor mensen van 55 tot 110 buitengewoon." Staetes is een hybride woonformule die meegroeit met de bewoners. Daarom hebben we het concept niet ingestoken op levensloopbestendige woningen, maar servicegerichte wooncomplexen.

We hebben gekozen voor een zachte kleurenfamilie in een strak stramien zodat we tweeledige vorm van communicatie creëren gericht op opdrachtgever en eindgebruiker. Visueel hebben we de context van het serviceniveau in combinatie met sfeer en familiegevoel versterkt. Wonen bij Staetes is living apart together. Het doel is om communities in de wooncomplexen te servicen en te stimuleren. Door dit in de communicatie een podium te geven, zorgen we dat de unieke woonformule benadrukt.

Staetes
Staetes
Staetes