Amsterdam

STATE Amsterdam

State of the art living
Concept
VORM Bouw en Ontwikkeling
Opdrachtgever

Doel

STATE Amsterdam is een van de vele projecten in Amsterdam waar wij de marketing en communicatie voor verzorgen. VORM Bouw en Ontwikkeling realiseert vanaf dit jaar 216 huurappartementen en 41 koopappartementen. De 41 appartementen worden geplaatst in het hogere prijssegment en zijn in 2016 in verkoop gegaan.

Onze aanpak

Met de komst van de woningen aan de Weespertrekvaart wordt voorzien in een grote behoefte. De woningmarkt in Amsterdam is in tegenstelling tot elders in Nederland nog altijd overspannen. De vraag is groter dan het aanbod. Vooral de vraag naar nieuwbouwwoningen is groot. In onze marketingcampagne spelen we in op deze schaarste door exclusiviteit voorop te zetten. Daarnaast past deze insteek van exclusiviteit perfect bij het strakke ontwerp van ZZDP architecten.

Kortom: STATE Amsterdam, state of the art living. De pay-off verwijst naar het hoogste niveau van ontwikkelen, in zowel de manier van leven, het gebouw, alsmede de doelgroep. De fotografie, keuze voor materiaal van de verkoopbrochure en onder andere tone of voice in teksten ondersteunen dit. In de omgevingscommunicatie vertellen anderen vooral het verhaal over de toekomst van deze unieke plek.

STATE Amsterdam