Rotterdam

The Cooltower

Up close & personal
Concept
U Vastgoed
Opdrachtgever

Doel

Midden in het centrum van Rotterdam, tussen de Witte de With, de Schiedamsedijk en het Vasteland, komt The CoolTower. Een in het oog springende witte woontoren van 150 meter. Hiermee het hoogste appartementengebouw in het centrum van Rotterdam.

Onze aanpak

PRSC. heeft een drievoudige aanpak gehanteerd. Allereerst zijn we begonnen met omgevingscommunicatie tussen bedrijven, scholen, winkeliers en omwonenden. Het is belangrijk dat alle belanghebbenden op de hoogte zijn van het project. Deze communicatie is in nauwe samenwerking met de ontwikkelaar verlopen.

Vervolgens is overgegaan naar gebiedsmarketing, door het hippe en opkomende centrum van Rotterdam meer reuring te geven. In het bruisende centrum gebeurt het allemaal en met een woning in The Cooltower zit je er middenin. Hierin hebben we dus The Cooltower een podium gegeven ten opzichte van de centrale locatie.

Aangekomen bij de projectmarketing hebben we de prachtige Cooltower sterk gepositioneerd door middel van een heldere strategie, uitdagend concept en vormgegeven bijbehorende middelen.

The Cooltower heeft gedurende de communicatieperiode flink wat naam en faam verkregen. De middelen spreken de goed verkende doelgroep aan om meer te weten te komen over de 150 meter hoge parel. Ook is er een website ontwikkeld om het gesprek te starten met de doelgroep door een zeer uitgebreide woningzoeker.

The Cooltower
The Cooltower